Perustettu vuonna 2021, meidän yrityksemme palvelee sinua lämmitys-, vesijohto- ja ilmastointiasennusten parissa. Meille laatu ja luotettavuus ovat avainsanoja – Haluamme varmistaa, että kodin, toimiston tai missä tahansa järjestelmät toimivat moitteettomasti ja tehokkaasti pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuna.

Olemme koonneet yhteen alan parhaita ammattilaisia, jotka ovat valmiita suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun tarpeitasi vastaavia ratkaisuja. Olipa kyseessä sitten uuden lämmitysjärjestelmän asennus, putkiston modernisointi tai ilmastointijärjestelmän huolto, meidän kokeneet asentajamme varmistavat, että työ suoritetaan turvallisesti ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Me RA-Ilmastointi Oy:ssä uskomme, että hyvin suunniteltu ja toteutettu talotekniikka on investointi viihtyisyyteen ja terveelliseen sisäilmaan. Siksi olemmekin sitoutuneet tarjoamaan palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset. Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan keskustelu siitä, miten voimme olla avuksi.